Puhdas ja terveellinen sisäilma on kasvava terveyden megatrendi maailmalla ja ratkaisuja haetaan yhteen maailman suurimpaan ongelmaan eli sisäilman heikkoon laatuun! 

 

Watector on palkittu tuoteinnovaatio ja täysin uudenlainen ratkaisu vesivahinkoja, homeongelmia ja niistä muodostuvia terveydellisiä oireita vastaan!

Watector on kotimainen innovaatio ja sille on myönnetty Suomen Avainlippu-diplomi sekä Finanssialan Keskusliiton Sertifikaatti. Watector on myös voittanut Suomen Laatukeskuksen Laatuinnovaatio kilpailun Quality Innovation Award 2017 Kunniamaininnan joka luovutettiin Slush tapahtumassa joulukuussa 2017. 

 

 

Uusi Watector 2 lanseerattu vuodelle 2021!

Watector on nyt älykkäämpi, monipuolisempi sekä myös lisävarusteltava vesivuotohälytin.

Watector muodostaa hälytyksen, kun se havaitsee vettä sensorikalvon ylä- tai alapuolella tai kun se havaitsee lämpötilan laskevan alle +4 C (Asunnon tai loma-asunnon ollessa pidempään tyhjillään, valvoo myös huoneiston lämpötilaa ja pyrkii estämään vesiputkien jäätymisen ja siitä aiheutuvan vesivahingon). 

Voit tarvittaessa liittää talo- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiin, liitäntämahdollisuus eri järjestelmiin on integroitu valmiiksi Watector 2 -mallissa.

Watector ilmoittaa myös kun paristojen varaus alhainen. Ilmoittaa myös jos sensorikalvon liitos tai jatkokaapeli heikosti kiinni keskusyksikössä. Paristojen kesto nyt 5 v.

Watector on helppo ja nopea asentaa. Asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja eikä aikaisempaa asennuskokemusta.

Tuotepakkaus sisältää sensorikalvon 50 cm x 50 cm, hälytin-/keskusyksikön, paristot sekä käyttöohjeen.

 

Lisävarusteilla voit varustella mieleiseksi tarpeen ja käytön mukaan:

1. Jatkokaapeli, sensorikalvon ja keskusyksikön väliin pituus 60 cm, jatkokaapelin avulla voit asentaa keskusyksikön etäämmälle sensorikalvosta haluamaasi kohtaan

2. Muuntaja, virtalähteenä toimivien paristojen lisäksi voit liittää myös muuntajalla verkkovirtaan

 

Esimerkki asennuksesta:

Watector sensorikalvo 50 cm x 50 cm asennetaan allaskaapin tai astianpesukoneen alle, hälytin-/keskusyksikkö asennetaan jatkokaapelin 60 cm avulla allaskaapin takaseinään ja kytketään talo-/kiinteistöautomaatiojärjestelmään.

 

Vakuutusyhtiöiden suosittelema tuoteinnovaatio 

Jopa puolessa talouksista löytyy kosteusvaurio. Vaurioista syntyy mittavia taloudellisia ja terveydellisiä haittoja. Vahinkojen määrät ovat edelleen kasvussa. 

Turvaa kotisi ja terveytesi Watectorilla. Watector on täysin uudenlainen vesivuotohälytin. Se koostuu sensorimatosta ja hälytinyksiköstä, joka on helppo ja nopea asentaa. Watectorin voi asentaa useisiin eri kohteisiin ja turvata näin laajan alan. Watector minimoi vesivahinkoriskit ja homeongelmat. Lisäksi tuote on täysin kierrätettävä.

Lopeta huolehtiminen – Watector valvoo puolestasi!

 

Watector on täysin muokattavissa

Sensorimatto on painettavaa elektroniikkaa. Sitä voidaan muokata leikkaamalla sensorimatto asennustilan vaatimaan muotoon. Siksi Watectoria voidaan käyttää useissa eri asennus- ja käyttökohteissa.

Watector Vesivuotohälytin voidaan asentaa esimerkiksi keittiön allaskaapiston alle, astianpesukoneen alle, kylmälaitteen alle, vesivaraajan alle, käyttöveden jakotukin alle tai muuhun paikkaan jossa voi olla mahdollinen vesivuotoriski. Lisävarusteena saatavan jatkokaapelin avulla hälytinyksikön voi tarvittaessa sijoittaa haluamaansa paikkaan kuten esimerkiksi allaskaapiston/astianpesukoneen alle asennettaessa voidaan hälytinyksikkö tuoda jatkokaapelilla kaapiston sisälle.
 

Watector suojaa laajasti 

Perinteiset markkinoilla olevat vuotohälyttimet ovat täsmähälyttimiä ja suojaavat siten vain pienen alan kerrallaan. Watectorin avulla saat kattavan suojan, koska koko sensorimatto reagoi kosteuteen. Siksi myös piilevät vesivuodot on helppo havaita. Vesivahinko voi muodostua vuosia rakenteita tuhoavasta tihkuvuodosta.  

Watector on uutuustuote, jollaista ei ole aikaisemmin ollut markkinoilla.

 

 

Katso Watector esittelyvideo

 

 

 

Lataa tästä Watector 2 Tuote-esite
Lataa tästä Watector 2 Käyttöohje

suosittelee vuotohälytintä.

watector
Copyright NWD Technologies Oy