Palkittu tuoteinnovaatio!

Watector on täysin uudenlainen ratkaisu vesivahinkoja vastaan.

Watector on kotimainen innovaatio ja sille on myönnetty Suomen Avainlippu-diplomi sekä Finanssialan Keskusliiton Sertifikaatti. Watector on myös voittanut Suomen Laatukeskuksen Laatuinnovaatio kilpailun Quality Innovation Award 2017 Kunniamaininnan joka luovutettiin Slush tapahtumassa joulukuussa 2017. 

 

Vakuutusyhtiöiden suosittelema tuoteinnovaatio.

Jopa puolessa talouksista löytyy kosteusvaurio. Vaurioista syntyy mittavia taloudellisia ja terveydellisiä haittoja. Vahinkojen määrät ovat edelleen kasvussa. 

Turvaa kotisi ja terveytesi Watectorilla. Watector on täysin uudenlainen vesivuotohälytin. Se koostuu sensorimatosta ja hälytinyksiköstä, joka on helppo ja nopea asentaa. Watectorin voi asentaa useisiin eri kohteisiin ja turvata näin laajan alan. Watector minimoi vesivahinkoriskit ja homeongelmat. Lisäksi tuote on täysin kierrätettävä.

Lopeta huolehtiminen – Watector valvoo puolestasi!

 

Watector on helppo ja nopea asentaa 

Asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja eikä aikaisempaa asennuskokemusta. Tuotepakkaus sisältää sensorimaton koko 50 cm x 50 cm (1), hälytinyksikön (2), pariston (3) ja selkeät asennusohjeet (4).
 

Watector on täysin muokattavissa

Sensorimatto on painettavaa elektroniikkaa. Sitä voidaan muokata leikkaamalla sensorimatto asennustilan vaatimaan muotoon. Siksi Watectoria voidaan käyttää useissa eri asennus- ja käyttökohteissa.

Watector Vesivuotohälytin voidaan asentaa esimerkiksi keittiön allaskaapiston alle, astianpesukoneen alle, kylmälaitteen alle, vesivaraajan alle, käyttöveden jakotukin alle tai muuhun paikkaan jossa voi olla mahdollinen vesivuotoriski. Lisävarusteena saatavan jatkokaapelin avulla hälytinyksikön voi tarvittaessa sijoittaa haluamaansa paikkaan kuten esimerkiksi allaskaapiston/astianpesukoneen alle asennettaessa voidaan hälytinyksikkö tuoda jatkokaapelilla kaapiston sisälle.
 

Watector suojaa laajasti 

Perinteiset markkinoilla olevat vuotohälyttimet ovat täsmähälyttimiä ja suojaavat siten vain pienen alan kerrallaan. Watectorin avulla saat kattavan suojan, koska koko sensorimatto reagoi kosteuteen. Siksi myös piilevät vesivuodot on helppo havaita. Vesivahinko voi muodostua vuosia rakenteita tuhoavasta tihkuvuodosta.  

Watector on uutuustuote, jollaista ei ole aikaisemmin ollut markkinoilla.

 

 

 

Katso Watector esittelyvideo

 

 

 

Lataa tästä tuote-esite
Lataa tästä asennusohje

suosittelee vuotohälytintä.

watector
Copyright NWD Technologies Oy