Ajankohtaista

 

2021

 

Uusi Watector 2 Vesivuotosensorin tuotemalli on paikallisen toimijan ja yhteistyökumppanimme kautta esittelyssä Itävallan Salzburgissa 10-12.9.2021 järjestetyillä rakennusalan ammattilaisten messutapahtumassa. Tapahtuman teemana kosteusvauriot ja niitä vastaan markkinoilla olevat tekniset ratkaisut (Syyskuu 2021)

 

Haemme B2B -myynnin ammattilaista uusien päivitettyjen Watector 2 -tuotteiden yritysmarkkinointiin sekä myyntiin ja vahvistamaan myyntitiimiämme. Tarkemmin lisätietoa Toimitusjohtaja Jani Alatainio, Puh. 040-567 1796, jani.alatainio(at)nwd.fi https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10904297 (Elokuu 2021)

 

WATECTOR Verkkokauppa nyt avattu! Watector 2 Vesivuotosensorit ja Watector 2 Lisävarusteet nyt verkkokaupasta Watector verkkokauppa holvi.com/shop (Toukokuu 2021)

 

WATECTOR Sensorikalvot voidaan myös toimittaa tapauskohtaisesti yritysasiakkaille, liitettäväksi eri toimijoiden omien kiinteistöjärjestelmien sekä automaatioiden lisäsensoreiksi laajentamaan ja lisäämään turvattavaa alaa tai korvaamaan nykyinen käytössä oleva kosteustunnistin. Olemme valmistaneet ja toimittaneet jo yli 6000 Watector Vesivuotosensoria (Huhtikuu 2021)

 

Uusien Watector 2 -tuotteiden uudet tuotenumerot ja tiedot: (Huhtikuu 2021)

Sähkönumero:

WATECTOR 2 Vesivuotohälytin: 7115902 

WATECTOR 2 Jatkokaapeli 60 cm: 7115903

WATECTOR 2 Muuntaja: 7115904

www.sahkonumerot.fi/7115902

LVI-numero:

WATECTOR 2 Vesivuotohälytin: 4579172

WATECTOR 2 Jatkokaapeli 60 cm: 4579173

WATECTOR 2 Muuntaja: 4579174

www.lvi-info.fi/tuotehaku/?q=4579172

 

2020

 

Haemme JÄLLEENMYYJIÄ ja YHTEISTYÖKUMPPANEITA uusien Watector -tuotteiden myyntiin sekä tuottamaan asennuspalveluita asuntoyhtiöille, yritysasiakkaille, vuokra-asuntoyhtiöille, rakennuttajille, kunnallisille laitoksille sekä kotitalouksille. Watector voidaan nyt myös liittää koti-, rakennus- ja teollisuusautomaatiojärjestelmiin. Tarkemmin lisätietoa Toimitusjohtaja Jani Alatainio, Puh. 040-567 1796, jani.alatainio(at)nwd.fi (Joulukuu 2020)

 

Yli 5000 WATECTOR -Vesivuotohälytintä on jo turvaamassa asumista ja estämässä vesivahinkojen syntymistä sekä niistä aiheutuvia homeongelmia ja terveydellisiä oireita.

UUSI WATECTOR 2 Vesivuotohälytin lanseerataan markkinoille vuodenvaihteessa. Watector muodostaa hälytyksen, kun se havaitsee vettä sensorikalvon ylä- tai alapuolella tai kun se havaitsee lämpötilan laskevan alle + 4 C (Asunnon tai loma-asunnon ollessa pidempään tyhjillään, valvoo myös huoneiston lämpötilaa ja pyrkii estämään vesiputkien jäätymisen ja siitä aiheutuvan vesivahingon). Voit myös tarvittaessa liittää Talo- ja Kiinteistöautomaatiojärjestelmiin.

Lisävarusteena saatavan Muuntajan avulla voit liittää verkkovirtaan ja Jatkokaapelin (pituus 60 cm) avulla voit asentaa hälytinyksikön etäämmälle sensorikalvosta haluamaasi kohtaan (Lokakuu 2020)

 

WATECTOR UUDISTUU ja on nyt myös LISÄVARUSTELTAVA vesivuotohälytin. Watector muodostaa hälytyksen, kun se havaitsee vettä sensorikalvon ylä- tai alapuolella tai kun se havaitsee lämpötilan laskevan alle + 4 C (Asunnon tai loma-asunnon ollessa pidempään tyhjillään, valvoo myös lämpötilaa ja pyrkii estämään vesiputkien jäätymisen ja siitä aiheutuvan vesivahingon). Voit tarvittaessa liittää talo- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmään ja lisäksi varustella eri lisävarusteilla mieleiseksi tarpeen ja asennuskohteen mukaan (Heinäkuu 2020)

 

2019

 

Haemme KANSAINVÄLISTÄ PARTNERIA mukaan innovatiivisen ja kasvavan yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen. Tarkemmin yhteydenotot Toimitusjohtaja Jani Alatainio, Puh. 040-567 1796, jani.alatainio(at)nwd.fi (Lokakuu 2019)

 

WATECTOR osallistuu Saksan Karlsruherissa järjestettäville rakennus- ja sisustusalan INVENTA 2019 Inspiration für mein Zuhause -messuille 15-17.3.2019. (Osasto 4A29) www.inventa.info/ (Maaliskuu 2019)

 

WATECTOR osallistuu Hollannin Houtenissa järjestettäville rekrymessuille www.emigratiebeurs.nl/en/ 9-10.2.2019 yhteistyössä EURES and INTERNATIONAL EMPLOYMENT SERVICES sekä LAPIN TE -PALVELUIDEN kanssa ja kartoittaa mahdollisia myyntiedustajia, yhteistyökumppaneita sekä jälleenmyyntiverkostoja. (Messuhalli 3, paikka 328) www.emigratiebeurs.nl/en/vacancies/ (Helmikuu 2019)

 

WATECTOR -tuotteille on aloitettu rakentamaan jälleenmyynti- ja jakelukanavaverkostoa Saksan, Itävallan, Sveitsin ja Ruotsin markkinoille. (Tammikuu 2019)

 

2018

 

IKH ja WATECTOR aloittaneet yhteistyön. Watector -tuotteet nyt saatavilla yli 130 IKH liikkeestä kautta maan + IKH -verkkokaupasta sekä myös Ruotsin IKH -liikkeistä + verkkokaupasta ja Viron IKH -liikkeistä + verkkokaupasta. IKH on 50 -vuotias Suomalainen Perheyritys. www.ikh.fi (Joulukuu 2018)

 

POHJANTÄHTI KESKINÄINEN VAKUUTUSYHTIÖ suosittelee asiakkailleen WATECTOR -vesivuotohälyttimen käyttöä ja myöntää vakuutusmaksuun merkittävän alennuksen sekä jakaa Watector -vesivuotohälyttimiä asiakkailleen suosittelupalkintoina.  www.pohjantahti.fi/tiedotteet/vesivahingot-palovahinkoja-yleisempia/  (Joulukuu 2018)

 

WATECTOR -tuotteita toimitettu jo satoihin Opiskelija-asuntosäätiöiden vuokra-asuntoihin turvaamaan mahdollisilta vesivahingoilta. (Marraskuu 2018)

 

WATECTOR -tuotteiden kansainväliseen myyntiin haetaan lisää vahvoja osaajia ja kansainvälisiä verkostoja omaavia toimijoita. Kansainväliseen jälleenmyynti- ja jakelukanavaverkoston rakentamiseen liittyen tarkemmin: paikat.te-palvelut.fi/tpt/9732159?searchPhrase=9732159&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1  (Lokakuu 2018)

 

IF VAHINKOVAKUUTUSYHTIÖ järjestää Facebook -sivuillaan arvonnan jossa vastaamalla oikein neljään esitettyyn kysymykseen osallistuu 10 WATECTOR -vesivuotosensoripaketin arvontaan. IF haluaa tehdä RISKITÖNPÄIVÄ -kampanjallaan suomalaisten arjesta turvallisempaa nostamalla esiin ajankohtaisia riskejä ja tapoja ehkäistä niitä. www.facebook.com/ifvakuutus/ (Elokuu 2018)

 

IF TURVAKAUPPA järjestää elokuun ajan kilpailun Facebook -sivuillaan jossa arvaamalla oikein kysymykseen kuinka monta kodin vesivahinkoa vakuutusyhtiöt korvaavat Suomessa vuosittain osallistut arvontaan jossa palkintoina WATECTOR -tuotteita. www.facebook.com/ifturvakauppa/ (Elokuu 2018)

 

WATECTOR on mukana Rovaniemen Rakentaja 2018 Lappi -messutapahtumassa Lappi Areenalla 28-29.4.2018 IDEAL KEITTIÖT osastolla nro 45. www.pohjois-suomenmessut.fi/tapahtuma/rakentaja-2018-lappi (Huhtikuu 2018) 

 

SUOMALAISEN TYÖN LIITTO järjestää vuosikymmenen suurimman Avainlippu -kampanjan jossa myös WATECTOR on mukana, Onhan siinä Avainlippu -kampanja. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja 80 % suomalaisista tuntee Avainlipun. suomalainentyo.fi (Huhtikuu 2018)

 

WATECTOR on mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla H2O-TALOTEKNIIKKA osastolla B-129. Rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton erikoismessut järjestetään 16-18.3.2018 Jyväskylän Paviljongissa. www.jklrakennusmessut.fi (Maaliskuu 2018)

 

WATECTOR on mukana Tampereen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 2-4.2.2018 RANE -Rakentamisen ja asumisen energianeuvonta -osastolla E213. (Helmikuu 2018)

 

2017

 

WATECTOR on voittanut SUOMEN LAATUKESKUKSEN Laatuinnovaatio kilpailun QUALITY INNOVATION AWARD 2017 Kunniamaininnan. Kunniamaininta luovutettiin Helsingissä Slush tapahtumassa. (Joulukuu 2017)

 

IDEAL KEITTIÖT ja WATECTOR yhteistyössä. Watector -tuotteita saa nyt Ideal Keittiöiden keittiökalusteiden mukana turvaamaan asiakkaiden asumisen arkea ja turvallisuutta. Watector -tuotteet ovat saatavilla myös Ideal Keittiöiden myymälöistä 29 eri toimipaikasta kautta maan. Ideal Keittiöillä on Suomessa pitkä historia ja keittiökalustevalmistajalle on muodostunut tietotaitoa sekä osaamista useiden vuosikymmenien edestä. https://ideal-keittiot.fi/watector/ (Joulukuu 2017)

 

WATECTOR -tuotteet nyt myös K-RAUTA OJAN RAUTA valikoimissa. K-Rauta Ojan Rauta on palveleva perheyritys jo vuodesta 1932 lähtien ja palvelee sekä kuluttajia että yritysasiakkaita viidellä paikkakunnalla Oulu, Kempele, Raahe, Kalajoki ja Oulainen. Ojan Rauta Pro Center on merkittävä toimija laajalla valikoimallaan yritysasiakkaiden tarpeisiin. (Marraskuu 2017)

 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö TURVA yhteistyössä WATECTOR tuoteinnovaation kanssa. Turvan kotivakuutuksen asiakkailla omavastuuta ei vähennetä jos kohteeseen asennettu Watector -turvatuote on oleellisesti vähentänyt vesivahingon määrää. (Syyskuu 2017)

 

MADE BY FINLAND Suomalaisen Työn Liitto. WATECTOR on myös mukana Made By Finland -kampanjassa joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. https://madebyfinland.suomalainentyo.fi/tarinat-esiin/ (Toukokuu 2017)

 

WATECTOR -tuoteinnovaatio tukee KUIVAKETJU10 -toimintamallin toteutumista myös käyttövaiheessa. Kuivaketju10 on uusi valtakunnallinen toimintamalli, jolla pyritään estämään kosteusvaurioiden syntyminen kaikissa rakennusprosessin eri vaiheissa. (Huhtikuu 2017)

 

NWD Technologies Oy perustajalle, Toimitusjohtaja Jani Alatainio, on myönnetty Suomen Yrittäjien Yrittäjäristi Helsingissä 5.3.2017. (Maaliskuu 2017)

 

POHJANTÄHTI Keskinäinen Vakuutusyhtiö ja WATECTOR yhteistyö: Tiesitkö tämän? Käyttäessäsi WATECTOR Vesivuotohälytintä saat 20 %:n alennuksen kotivakuutuksen vuotovahinkoriskin maksusta rakennuksen ja irtaimiston osalta. Suosittele Pohjantähteä ystävällesi - Pohjantähti palkitsee sinut, WATECTOR nyt myös yhtenä suosituspalkintona! https://www.pohjantahti.fi/yksityisille/asioi-verkossa/suosittele-meita/ (Maaliskuu 2017)  

 

KIANTA KEITTIÖT keittiökalusteet varustetaan jo kokoamisvaiheessa asennuskohteessa WATECTOR Vesivuotohälyttimillä suojaamaan mahdollisilta vesivuodoilta ja niistä muodostuvilta vesivahingoilta. Kianta Keittiöt haluaa näin tuoda uuden innovatiivisen turvatuotteen suojaamaan omien asiakkaittensa asumisen arkea ja turvallisuutta. http://www.kiantakeittiot.fi/ajankohtaista/vesivuotohalytin-nyt-meilta- (Tammikuu 2017)

 

IF Vahinkovakuutusyhtiö ja WATECTOR yhteistyö: Tiesitkö tämän? IFin kotivakuutusasiakkailla omavastuuta ei vähennetä, jos kohde on suojattu vakuutusyhtiön hyväksymällä turva- tai hälytyslaitteella ja tämä laite tai sen toiminta on estänyt vahingon syntymistä tai rajoittanut sen määrää. (Tammikuu 2017)

 

2016

 

WATECTOR järjestää Facebook-sivuillaan jouluarvonnan jossa palkintoina arvotaan 5 kpl Gigantin lahjakortteja. Arvontaan voi osallistua 19.12.2016 - 2.1.2017 välisenä aikana. Palkintojen arvonta suoritetaan 2.1.2017. Facebook ei ole mukana arvonnassa. (Joulukuu 2016)

 

WATECTOR -tuotteet nyt myös Ahlsell:n tuotevalikoimissa ja saatavilla 34 liikkeestä kautta maan sekä Ahlsell Webshop –verkkokaupasta. Ahlsell on johtava teknisen kaupan ammattilainen Pohjoismaissa. Ahlsell tarjoaa alan laajimman valikoiman LVI-, Sähkö-, Teollisuus- sekä Kylmä-tuotteita ja palveluita. Ahlsell toimii seuraavissa maissa: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Viro ja Venäjä. Ahlsellilaisia on yhteensä noin 4.600, joista 570 Suomessa. Toimipaikkoja Ahlsellilla on Pohjoismaissa yli 250, joista 34 Suomessa. (Joulukuu 2016) 

 

WATECTOR on nyt mukana Omataloyhtiö.fi –palvelussa ja WATECTOR –tuotteet saatavilla Rakentaja.fi –verkkokaupasta. Omataloyhtiö.fi –palvelukokonaisuuden kautta tietoa, ratkaisuja ja apuvälineitä taloyhtiöiden hallintaan asukkaille, osakkaille ja isännöitsijöille. Rakentaja.fi –palvelukokonaisuuden kautta jäsenille tietoa, apua ja ratkaisuja rakentamiseen, suunnittelemiseen ja remontointeihin. Jäsenmäärä yli 530.000. (Lokakuu 2016) 

 

WATECTOR –tuotteet LVI-Dahl Oy:n tuotevalikoimissa. Suomessa LVI-Dahlilla on 30 palvelupistettä 27 paikkakunnalla. LVI-Dahl on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Yli 300 toimipistettä Pohjoismaissa, Virossa ja Liettuassa. Osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. (Elokuu 2016)

 

Olemme muuttaneet. Uusi toimipaikkamme sijaitsee kesäkuusta 2016 alkaen osoitteessa: Sannitie 2, 94450 Keminmaa. (Kesäkuu 2016)

 

Rautia-ketju on valtakunnallinen rautakauppaketju, joka palvelee rakentajia ja remontin tekijöitä yli 100 paikkakunnalla Suomessa. NWD Technologies Oy on aloittanut yhteistyön Rautian kanssa. (Toukokuu 2016)

 

NWD Technologies Oy on aloittanut yhteistyön Smartia Oy:n kanssa. WATECTOR sekä WATECTOR-jatkokaapeli ovat saatavissa koko perheen rakentamisen, asumisen ja harrastamisen verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy lähes kaikki rakentamiseen liittyvät tuotteet. (Helmikuu 2016)

 

NWD Technologies Oy on kehittänyt ja tuonut markkinoille WATECTOR-vesivuotohälyttimeen jatkokaapelin, pituus 60 cm. Jatkokaapelin avulla hälytinyksikkö voidaan asentaa etäämmälle sensorikalvosta. Esimerkiksi astianpesukoneen alle asennettaessa voidaan hälytinyksikkö sijoittaa viereisen keittiökaapin sisälle.  (Tammikuu 2016)

 

2015

 

NWD Technologies Oy on aloittanut yhteistyön LVI-Dahl Oy:n kanssa. LVI-Dahl Oy:llä on 28 palvelupistettä 26 paikkakunnalla.

 

NWD Technologies Oy on aloittanut yhteistyön Gigantti Oy Ab:n kanssa. WATECTOR on tällä hetkellä saatavissa seuraavista Gigantti myymälöistä: Helsinki Itäkeskus, Helsinki Forum, Hämeenlinna, Tampere Kaleva, Rovaniemi sekä seuraavista Gigantti Megastore myymälöistä: Vantaa Tammisto, Espoo, Raisio, Tampere Lielahti, Oulu.

 

NWD Technologies Oy on sopinut yhteistyöstä Vakuutusyhtiö LähiTapiolan kanssa.

 

Finanssialan Keskusliitto on sertifioinut NWD Technologies Oy:n WATECTOR -vesivuotohälyttimen.

 

NWD Technologies Oy on rakentamassa valtakunnallista jälleenmyyntiverkostoa ja tekee jatkuvaa kiinteää yhteistyötä kiinteistö- ja rakennusalan eri toimijoiden ja tahojen kanssa. Tarkempi luettelo jälleenmyyjistä löytyy kohdasta: Jälleenmyyjät.

 

NWD Technologies Oy on solminut yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman verkkokauppa-liiketoimintaa harjoittavan taloon.com ja netrauta.fi (Bygghemma Group) kanssa.

 

NWD Technologies Oy on tehnyt valmistussopimuksen tuotteiden valmistuksesta PolarComp Finland Oy:n kanssa.

 

NWD Technologies Oy on sopinut yhteistyöstä IF Vahinkovakuutusyhtiön kanssa. WATECTOR on tilattavissa myös IF Turvakaupasta.

 

NWD Technologies Oy:lle on myönnetty Avainlippu Diplomi merkkinä suomalaisesta työstä.

watector
Copyright NWD Technologies Oy