Ajankohtaista

 

2019

 

ETSIMME osaksi myyntitiimiämme aktiivista, ulospäinsuuntautunutta MYYNTIEDUSTAJAA vahvistamaan tiimiämme ja edustamaan palkittua kotimaista Watector -innovaatiota. Työtehtävinä on tuotteiden markkinointi ja myynti, potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen ja kontaktointi ympäri Suomen ja ensisijaisesti Pääkaupunkiseutu-Turku-Tampere-alueella. https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10161275 (Marraskuu 2019)

 

WATECTOR 2 voidaan liittää rakennusautomaatiojärjestelmiin rakennusliikkeiden, keittiökalustevalmistajien, talovalmistajien, vuokra-asuntoyhtiöiden ja muiden vastaavien toimijoiden tarpeen sekä käyttö- ja asennuskohteen mukaan. Tarkemmin lisätietoa Myyntipäällikkö Kari Kärkkäinen, Puh. 044-977 7954, kari.karkkainen(at)nwd.fi (Marraskuu 2019)

 

WATECTOR 2 on uudenlainen MUOKATTAVA ja LISÄVARUSTELTAVA vesivuotohälytin joka lanseerataan markkinoille loppuvuodesta 2019. Tuotteen virtalähteenä toimii joko paristo tai voit liittää sen verkkovirtaan sekä liittää tarvittaessa talo-/kiinteistöautomaatiojärjestelmään ja näiden lisäksi varustella eri lisävarusteilla mieleiseksi tarpeen ja asennuskohteen mukaan (Lokakuu 2019)

 

Haemme KANSAINVÄLISTÄ PARTNERIA mukaan innovatiivisen ja kasvavan yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen. Tarkemmin yhteydenotot Toimitusjohtaja Jani Alatainio, Puh. 040-567 1796, jani.alatainio(at)nwd.fi (Syyskuu 2019)

 

WATECTOR osallistuu Saksan Karlsruherissa järjestettäville rakennus- ja sisustusalan INVENTA 2019 Inspiration für mein Zuhause -messuille 15-17.3.2019. (Osasto 4A29) www.inventa.info/ (Maaliskuu 2019)

 

WATECTOR osallistuu Hollannin Houtenissa järjestettäville rekrymessuille www.emigratiebeurs.nl/en/ 9-10.2.2019 yhteistyössä EURES and INTERNATIONAL EMPLOYMENT SERVICES sekä LAPIN TE -PALVELUIDEN kanssa ja kartoittaa mahdollisia myyntiedustajia, yhteistyökumppaneita sekä jälleenmyyntiverkostoja. (Messuhalli 3, paikka 328) www.emigratiebeurs.nl/en/vacancies/ (Helmikuu 2019)

 

WATECTOR -tuotteille on aloitettu rakentamaan jälleenmyynti- ja jakelukanavaverkostoa Saksan, Itävallan, Sveitsin ja Ruotsin markkinoille. (Tammikuu 2019)

 

2018

 

IKH ja WATECTOR aloittaneet yhteistyön. Watector -tuotteet nyt saatavilla yli 130 IKH liikkeestä kautta maan + IKH -verkkokaupasta sekä myös Ruotsin IKH -liikkeistä + verkkokaupasta ja Viron IKH -liikkeistä + verkkokaupasta. IKH on 50 -vuotias Suomalainen Perheyritys. www.ikh.fi (Joulukuu 2018)

 

POHJANTÄHTI KESKINÄINEN VAKUUTUSYHTIÖ suosittelee asiakkailleen WATECTOR -vesivuotohälyttimen käyttöä ja myöntää vakuutusmaksuun merkittävän alennuksen sekä jakaa Watector -vesivuotohälyttimiä asiakkailleen suosittelupalkintoina.  www.pohjantahti.fi/tiedotteet/vesivahingot-palovahinkoja-yleisempia/  (Joulukuu 2018)

 

WATECTOR -tuotteita toimitettu jo satoihin Opiskelija-asuntosäätiöiden vuokra-asuntoihin turvaamaan mahdollisilta vesivahingoilta. (Marraskuu 2018)

 

WATECTOR -tuotteiden kansainväliseen myyntiin haetaan lisää vahvoja osaajia ja kansainvälisiä verkostoja omaavia toimijoita. Kansainväliseen jälleenmyynti- ja jakelukanavaverkoston rakentamiseen liittyen tarkemmin: paikat.te-palvelut.fi/tpt/9732159?searchPhrase=9732159&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1  (Lokakuu 2018)

 

IF VAHINKOVAKUUTUSYHTIÖ järjestää Facebook -sivuillaan arvonnan jossa vastaamalla oikein neljään esitettyyn kysymykseen osallistuu 10 WATECTOR -vesivuotosensoripaketin arvontaan. IF haluaa tehdä RISKITÖNPÄIVÄ -kampanjallaan suomalaisten arjesta turvallisempaa nostamalla esiin ajankohtaisia riskejä ja tapoja ehkäistä niitä. www.facebook.com/ifvakuutus/ (Elokuu 2018)

 

IF TURVAKAUPPA järjestää elokuun ajan kilpailun Facebook -sivuillaan jossa arvaamalla oikein kysymykseen kuinka monta kodin vesivahinkoa vakuutusyhtiöt korvaavat Suomessa vuosittain osallistut arvontaan jossa palkintoina WATECTOR -tuotteita. www.facebook.com/ifturvakauppa/ (Elokuu 2018)

 

WATECTOR on mukana Rovaniemen Rakentaja 2018 Lappi -messutapahtumassa Lappi Areenalla 28-29.4.2018 IDEAL KEITTIÖT osastolla nro 45. www.pohjois-suomenmessut.fi/tapahtuma/rakentaja-2018-lappi (Huhtikuu 2018) 

 

SUOMALAISEN TYÖN LIITTO järjestää vuosikymmenen suurimman Avainlippu -kampanjan jossa myös WATECTOR on mukana, Onhan siinä Avainlippu -kampanja. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja 80 % suomalaisista tuntee Avainlipun. suomalainentyo.fi (Huhtikuu 2018)

 

WATECTOR on mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla H2O-TALOTEKNIIKKA osastolla B-129. Rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton erikoismessut järjestetään 16-18.3.2018 Jyväskylän Paviljongissa. www.jklrakennusmessut.fi (Maaliskuu 2018)

 

WATECTOR on mukana Tampereen rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 2-4.2.2018 RANE -Rakentamisen ja asumisen energianeuvonta -osastolla E213. (Helmikuu 2018)

 

2017

 

WATECTOR on voittanut SUOMEN LAATUKESKUKSEN Laatuinnovaatio kilpailun QUALITY INNOVATION AWARD 2017 Kunniamaininnan. Kunniamaininta luovutettiin Helsingissä Slush tapahtumassa. (Joulukuu 2017)

 

IDEAL KEITTIÖT ja WATECTOR yhteistyössä. Watector -tuotteita saa nyt Ideal Keittiöiden keittiökalusteiden mukana turvaamaan asiakkaiden asumisen arkea ja turvallisuutta. Watector -tuotteet ovat saatavilla myös Ideal Keittiöiden myymälöistä 29 eri toimipaikasta kautta maan. Ideal Keittiöillä on Suomessa pitkä historia ja keittiökalustevalmistajalle on muodostunut tietotaitoa sekä osaamista useiden vuosikymmenien edestä. https://ideal-keittiot.fi/watector/ (Joulukuu 2017)

 

WATECTOR -tuotteet nyt myös K-RAUTA OJAN RAUTA valikoimissa. K-Rauta Ojan Rauta on palveleva perheyritys jo vuodesta 1932 lähtien ja palvelee sekä kuluttajia että yritysasiakkaita viidellä paikkakunnalla Oulu, Kempele, Raahe, Kalajoki ja Oulainen. Ojan Rauta Pro Center on merkittävä toimija laajalla valikoimallaan yritysasiakkaiden tarpeisiin. (Marraskuu 2017)

 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö TURVA yhteistyössä WATECTOR tuoteinnovaation kanssa. Turvan kotivakuutuksen asiakkailla omavastuuta ei vähennetä jos kohteeseen asennettu Watector -turvatuote on oleellisesti vähentänyt vesivahingon määrää. (Syyskuu 2017)

 

MADE BY FINLAND Suomalaisen Työn Liitto. WATECTOR on myös mukana Made By Finland -kampanjassa joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. https://madebyfinland.suomalainentyo.fi/tarinat-esiin/ (Toukokuu 2017)

 

WATECTOR -tuoteinnovaatio tukee KUIVAKETJU10 -toimintamallin toteutumista myös käyttövaiheessa. Kuivaketju10 on uusi valtakunnallinen toimintamalli, jolla pyritään estämään kosteusvaurioiden syntyminen kaikissa rakennusprosessin eri vaiheissa. (Huhtikuu 2017)

 

NWD Technologies Oy perustajalle, Toimitusjohtaja Jani Alatainio, on myönnetty Suomen Yrittäjien Yrittäjäristi Helsingissä 5.3.2017. (Maaliskuu 2017)

 

POHJANTÄHTI Keskinäinen Vakuutusyhtiö ja WATECTOR yhteistyö: Tiesitkö tämän? Käyttäessäsi WATECTOR Vesivuotohälytintä saat 20 %:n alennuksen kotivakuutuksen vuotovahinkoriskin maksusta rakennuksen ja irtaimiston osalta. Suosittele Pohjantähteä ystävällesi - Pohjantähti palkitsee sinut, WATECTOR nyt myös yhtenä suosituspalkintona! https://www.pohjantahti.fi/yksityisille/asioi-verkossa/suosittele-meita/ (Maaliskuu 2017)  

 

KIANTA KEITTIÖT keittiökalusteet varustetaan jo kokoamisvaiheessa asennuskohteessa WATECTOR Vesivuotohälyttimillä suojaamaan mahdollisilta vesivuodoilta ja niistä muodostuvilta vesivahingoilta. Kianta Keittiöt haluaa näin tuoda uuden innovatiivisen turvatuotteen suojaamaan omien asiakkaittensa asumisen arkea ja turvallisuutta. http://www.kiantakeittiot.fi/ajankohtaista/vesivuotohalytin-nyt-meilta- (Tammikuu 2017)

 

IF Vahinkovakuutusyhtiö ja WATECTOR yhteistyö: Tiesitkö tämän? IFin kotivakuutusasiakkailla omavastuuta ei vähennetä, jos kohde on suojattu vakuutusyhtiön hyväksymällä turva- tai hälytyslaitteella ja tämä laite tai sen toiminta on estänyt vahingon syntymistä tai rajoittanut sen määrää. (Tammikuu 2017)

 

2016

 

WATECTOR järjestää Facebook-sivuillaan jouluarvonnan jossa palkintoina arvotaan 5 kpl Gigantin lahjakortteja. Arvontaan voi osallistua 19.12.2016 - 2.1.2017 välisenä aikana. Palkintojen arvonta suoritetaan 2.1.2017. Facebook ei ole mukana arvonnassa. (Joulukuu 2016)

 

WATECTOR -tuotteet nyt myös Ahlsell:n tuotevalikoimissa ja saatavilla 34 liikkeestä kautta maan sekä Ahlsell Webshop –verkkokaupasta. Ahlsell on johtava teknisen kaupan ammattilainen Pohjoismaissa. Ahlsell tarjoaa alan laajimman valikoiman LVI-, Sähkö-, Teollisuus- sekä Kylmä-tuotteita ja palveluita. Ahlsell toimii seuraavissa maissa: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Viro ja Venäjä. Ahlsellilaisia on yhteensä noin 4.600, joista 570 Suomessa. Toimipaikkoja Ahlsellilla on Pohjoismaissa yli 250, joista 34 Suomessa. (Joulukuu 2016) 

 

WATECTOR on nyt mukana Omataloyhtiö.fi –palvelussa ja WATECTOR –tuotteet saatavilla Rakentaja.fi –verkkokaupasta. Omataloyhtiö.fi –palvelukokonaisuuden kautta tietoa, ratkaisuja ja apuvälineitä taloyhtiöiden hallintaan asukkaille, osakkaille ja isännöitsijöille. Rakentaja.fi –palvelukokonaisuuden kautta jäsenille tietoa, apua ja ratkaisuja rakentamiseen, suunnittelemiseen ja remontointeihin. Jäsenmäärä yli 530.000. (Lokakuu 2016) 

 

WATECTOR –tuotteet LVI-Dahl Oy:n tuotevalikoimissa. Suomessa LVI-Dahlilla on 30 palvelupistettä 27 paikkakunnalla. LVI-Dahl on Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Yli 300 toimipistettä Pohjoismaissa, Virossa ja Liettuassa. Osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. (Elokuu 2016)

 

Olemme muuttaneet. Uusi toimipaikkamme sijaitsee kesäkuusta 2016 alkaen osoitteessa: Sannitie 2, 94450 Keminmaa. (Kesäkuu 2016)

 

Rautia-ketju on valtakunnallinen rautakauppaketju, joka palvelee rakentajia ja remontin tekijöitä yli 100 paikkakunnalla Suomessa. NWD Technologies Oy on aloittanut yhteistyön Rautian kanssa. (Toukokuu 2016)

 

NWD Technologies Oy on aloittanut yhteistyön Smartia Oy:n kanssa. WATECTOR sekä WATECTOR-jatkokaapeli ovat saatavissa koko perheen rakentamisen, asumisen ja harrastamisen verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy lähes kaikki rakentamiseen liittyvät tuotteet. (Helmikuu 2016)

 

NWD Technologies Oy on kehittänyt ja tuonut markkinoille WATECTOR-vesivuotohälyttimeen jatkokaapelin, pituus 60 cm. Jatkokaapelin avulla hälytinyksikkö voidaan asentaa etäämmälle sensorikalvosta. Esimerkiksi astianpesukoneen alle asennettaessa voidaan hälytinyksikkö sijoittaa viereisen keittiökaapin sisälle.  (Tammikuu 2016)

 

2015

 

NWD Technologies Oy on aloittanut yhteistyön LVI-Dahl Oy:n kanssa. LVI-Dahl Oy:llä on 28 palvelupistettä 26 paikkakunnalla.

 

NWD Technologies Oy on aloittanut yhteistyön Gigantti Oy Ab:n kanssa. WATECTOR on tällä hetkellä saatavissa seuraavista Gigantti myymälöistä: Helsinki Itäkeskus, Helsinki Forum, Hämeenlinna, Tampere Kaleva, Rovaniemi sekä seuraavista Gigantti Megastore myymälöistä: Vantaa Tammisto, Espoo, Raisio, Tampere Lielahti, Oulu.

 

NWD Technologies Oy on sopinut yhteistyöstä Vakuutusyhtiö LähiTapiolan kanssa.

 

Finanssialan Keskusliitto on sertifioinut NWD Technologies Oy:n WATECTOR -vesivuotohälyttimen.

 

NWD Technologies Oy on rakentamassa valtakunnallista jälleenmyyntiverkostoa ja tekee jatkuvaa kiinteää yhteistyötä kiinteistö- ja rakennusalan eri toimijoiden ja tahojen kanssa. Tarkempi luettelo jälleenmyyjistä löytyy kohdasta: Jälleenmyyjät.

 

NWD Technologies Oy on solminut yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden suurimman verkkokauppa-liiketoimintaa harjoittavan taloon.com ja netrauta.fi (Bygghemma Group) kanssa.

 

NWD Technologies Oy on tehnyt valmistussopimuksen tuotteiden valmistuksesta PolarComp Finland Oy:n kanssa.

 

NWD Technologies Oy on sopinut yhteistyöstä IF Vahinkovakuutusyhtiön kanssa. WATECTOR on tilattavissa myös IF Turvakaupasta.

 

NWD Technologies Oy:lle on myönnetty Avainlippu Diplomi merkkinä suomalaisesta työstä.

watector
Copyright NWD Technologies Oy